Hälsa, Miljö & Kvalitet!

Om oss

   Vilka är vi?

Logo2normal

Donny Cafe & Catering driver fyra caféer lokaliserade i Göteborgs Universitets  lokaler. Caféerna har ett stort sortiment och serverar allt från fika till lunchrätter och till förmånliga priser.  Sammanlagt är vi tio stycken som får caféerna att gå runt och vårt huvudkontor är på Pedagogen hus A.

Vi är experter på catering! Vi levererar  högkvalitativ catering och är det rätta valet för dig vare sig  du är ute efter fika för några enstaka eller en middag för flera hundra. Läs mer om vårt breda utbud under catering och gå sedan vidare till kontakt & beställning för att berätta vad just du är ute efter!

Katering

   Våra caféer 

 

Café Pedagogen A

I Pedagogens moderna lokaler har vi ett av våra caféer. I caféet finns ett fullt utrustat kök, ett brett sortiment och sittplatser för cirka 100 personer. På menyn här finns bland annat bakverk, smörgåsar och varmrätter. Här har vi även kvällsöppet  till klockan 19.

Telefon: 031 786 65 65

Västra Hamngatan 25

Pegagogen A

 

Café Pedagogen B

I andra delen av Pedagogen har vi vårt andra café. Likt A-huset finns även här ett stort sortiment av mat & dryck – något för alla!

Telefon: 031 786 65 65

Läroverksgatan 15

Cafe pedagogen B

 

Café Haga

I Haga har vi ytterligare ett café med stort kök och sittningsmöjligheter som ger bra förutsättningar för beställningar! Även här har vi en meny med rätter för alla magar!

Telefon: 031 786 49 49

Sprängkullsgatan 23

 

Haga

 

Lilla Café Haga

Vårt fjärde café är av mindre slaget men har ändå det mesta man kan önska. Kom in och smaka en kopp rättvisemärkt kaffe!

Sprängkullsgatan 19

Caféerna-11