Hälsa, Miljö & Kvalitet!

Bufféer

       Catering & Buffémenyer

Bufféer

Tradition, lyx och klassiska smaker. Det är vad vi vill att ni skall uppleva när ni väljer någon av våra buffèer. Allt lagas med bästa råvaror och på ett klassiskt sätt.

Buffe 1

  • Rökt rensteksrulladtunnbrödskex med rökt röding och räkor
  • Viltpaté med tranbärschutney
  • Enbärsgravad lax med senapssås
  • Vitlöksgravad strömming med sikrom
  • Syltade kantareller
  • Ägghalva med löjrom – mandelpotatissallad med rödlök
  • Västerbottenpaj
  • Rotfruktsalladtunnbröd och hembakad bröd, smör och västerbottenostost

Buffe 2

  • Halv hummer Thermidor
  • Oxfilémedaljonger under täcke av kantarellstuvning
  • Cajunkryddad ugnstekt fjordlaxfilé
  • Citrusmarinerad kycklingfilé
  • Rostade rotfrukter
  • Skogschampinjoner stekta i vitlök, balsamvinäger och honung
  • Blandad grönsallad med marinerad rödlök
  • Bröd och smör
  • Potatis enligt önskemål
  • Två sortes ost med kex och druvor

Buffe 3

  • Gotländska lammkotletter med vitlöksmör
  • Tre sorters sill med finhackad rödlök och gräddfil.
  • Gravad lax med hovmästarsås
  • Rökt lax med pepparrotscreme
  • Grekisk sallad
  • Kokt potatis
  • Ägghalva med löjrom
  • Rökt laxrulle med pepparrotsfyllning
  • Grönsallad
  • Äppelpaj med hemlagad vaniljsås

Donny's Buffe

KALLA RÄTTER.

  • Varma vitlöksbröd, vanliga bröd.
  • Tre sorter av sallader: Grekisk sallad, Skalldjurssallad, Säsongssallad.
  • Tre sorter av dressingar: Vitlöksdressing, Rhode island dressing, Curry dressing.
  • Ägghalvor med handskalade räkor.
  • Ägghalvor med rom.
  • Varmrök lax.
  • Gravad lax.
  • Mozzarella med tomat och basilika.
  • Vindruvsbladsdolmar.
  • Pestomarinerad fetaost.
  • Gröna och svarta oliver med soltorkade tomater.
  • Vitlöks- och chilimarinerade tigerräkor.

VARMA RÄTTER.

  • Kycklingspett med ugnsstekt potatis och tzatziki.
  • Pepparstekt färsbiff speglade på tomat/gräddsås ,stekt potatis.
  • Säsamfrödopade lax file med örtsås och kokt potatis.

DESSERT.

  • Tre olika tårter (Mandel, Chocklad, frukt).
  • Pannacotta med bär.
  • Kaffe, te.

Grekisk

  • Bifteki med örtstekt zucchini,
  • Grillad haloumi med oliv & chiliolja,
  • Grillade scampi, med färska örter och rostad vitlök
  • Myntamarinerad fiskfile,
  • Moussaka,
  • Grekisk bondsallad(tomat, rödlök, kalamataoliver, fetaost),
  • Hommous (kikärtspure),
  • Grekiskt bondbröd

Italiensk

  • Kycklingspett
  • Parmaskinka med honungsmelon
  • Salami
  • Bresaola med parmesanflarn, toppas med olivolja
  • Rökt lax på ruccolabädd och pinjenötter
  • Tomat och mozzarella med färsk basilika
  • Italiensk potatissallad
  • Pastasallad med grönsaker, valnötter, balsamico och olivolja
  • Parmesanost med balsamvinäger och flytande honung
  • Rostad paprika och zucchini med balsamvinäger,   pinjenötter och ruccolasallad
  • Bön och tonfisksallad
  • Tapenade
  • Marinerade kronärtskockor
  • Två sorters oliver
  • Soltorkade tomater
  • Grissini
  • Ostbricka (tre sorter Italiensk ost med tillbehör)
  • Brytbröd och smör